پروژه دانش کارت

پروژه دانش کارت پروژه‌ای بود که بسیار بسیار عجله‌ای بود. یعنی هم سایتش، هم هسته و دیتابیسش، هم وب سرویس‌ها و هم سه نرم افزار اندرویدش مجموعاً 24 ساعت وقت داشتیم انجام بدیم. من به همراه برادرم و یکی از دوستان 8 صبح که نشستیم پای برنامه نویسی، 8 صبح روز بعد پروژه رو تموم کردیم و بلند شدیم بریم پروژه رو اجرا کنیم. تا عصر هم درگیر ارائه پروژه بودیم. یعنی بدون اینکه بخوابیم یکسره کدنویسی کردیم و کاری رو که شرکت‌های دیگه توی چند ماه نتونسته بودن انجام بدن رو توی 24 ساعت انجام دادیم. اتفاقاً پروژه هم عالی شده بود و رضایت بخش بود. برای این هم قرار بود که فلان وزیر بیاد.

چون پروژه حیثیتی بود همه تلاشمون رو کردیم و موفق شدیم :-)
با استفاده از پروژه دانش کارت، به دانش آموزان یک عدد کارت مغناطیسی دانش آموزی داده می‌شد که از زمان بیرون اومدن از خونه قابل استفاده بود تا زمان برگشتن به خونه.
مثلاً وقتی سرویس مدرسه میومد تا دانش آموز سوار بشه، کارت مغناطیسی رو جلوی دستگاه می‌گرفت. اینطوری عکس دانش آموز و اسم و مشخصاتش نشون داده می‌شد و راننده سرویس متوجه می‌شد که دانش آموز متعلق به سرویس خودشه و اجازه ورود به دانش آموز داده می‌شد.
بعد از اینکه دانش آموز سوار سرویس مدرسه می‌شد، پیامکی برای والدین دانش آموز پیامک می‌شد که فرزند شما ساعت فلان سوار سرویس شد.

بعد از اینکه به مدرسه رسیدن و از سرویس مدرسه پیاده شدن، دوباره پیامکی به والدین ارسال میشه که فرزند شما توی فلان ساعت به مدرسه رسید. دانش آموز موقع ورود به مدرسه کارتشو جلوی دستگاه ورود و خروج می‌گیره و مشخصاتش نشون داده میشه و در صورت معتبر بودن اجازه ورود به مدرسه داده می‌شه. باز اگر والدین تنظیم کرده باشن پیامک ورود به مدرسه هم براشون ارسال میشه. هر موقع هم بخوان از مدرسه بیان بیرون باز باید کارت بزنن. باز هم پیامک خروج از مدرسه به والدینی که تنظیم کرده باشن که ارسال بشه، ارسال میشه.

توی مدرسه، دانش آموزان می‌تونن با همین کارتی که دارن، از بوفه مدرسه خرید انجام بدن. یعنی والدین هر چقدر که دوست داشته باشن از طریق پنل اینترنتی که بهشون داده شده، می‌تونن کارت فرزند خودشون رو شارژ کنن. دانش آموز از بوفه مدرسه می‌تونه خریدهای خودشو انجام بده و هزینشو از طریق کارتش پرداخت کنه. برای این کارتش می‌تونه رمز هم تعریف کنه که اگر کارتش هم گم شد، کسی نتونه از کارتش بدون اجازه خودش خرید انجام بده. باز هم اگر والدین تنظیم کرده باشن، می‌شه براشون پیامک ارسال بشه که فرزندت از بوفه مدرسه این مبلغ خرید انجام داده و این مبلغ هم توی کارتش مونده. والدین هم اگر دوست داشتن می‌تونستن دوباره کارت رو هر مبلغی که دوست داشتن شارژ کنن.

همه این اطلاعات و مدریت‌ها هم پنل اینترنتی داشت و قابل مدیریت بود. خلاصه با تلاشی که داشتیم تونستیم این پروژه رو به بهترین شکل ممکن انجام بدیم :-)

مشتری:
بانک شهر - شرکت آتی شهر هوشمند ایرانیان
تاریخ شروع:
1394/08/16
تاریخ پایان:
1394/08/17
تکنولوژی‌ها و مواردی که توی این پروژه استفاده کردم

HTML5

برای اینکه بتونیم سایتی رو بسازیم، باید اول اسکلت‌بندی سایت رو انجام بدیم. بزاری...

CSS3

همونطور که توی آموزش مربوط به HTML5 توضیحات مختصری دادم، CSS که الان نسخه 3 اون ...

JavaScript

خب بخوام خیلی ساده بگم که جاوا اسکریپت چیه: جاوا اسکریپت زبان کدنویسی بسیار قوی ...

SCSS

SCSS یا SASS رو بخوام توضیح خیلی ساده بدم، می‌تونم بگم که کدنویسی ساده‌تر، اصولی...

PHP

اصلاً نگید PHP. بگید ماه. زبان برنامه نویسی که برای سایت و سمت سروراستفاده میشه....

MySQL

وقتی ما سایتی رو داریم باز می‌کنیم، مطالبی رو به ما نشون میده. مثلاً سایت خبری ر...

JQuery

همونطورکه قبلاً در مورد جاوا اسکریپت بهتون توضیح دادم، وقتی بخوایم تعاملی بین کا...

Bootstrap

Bootstrap مجموعه‌ای از ابزارهای رایگان برای ایجاد صفحات وب و نرم افزارهای ت...

Responsive Design

Responsive Design به معنی طراحی یک سایت برای نمایش مناسب در تمام مرورگرها و دستگ...

درگاه بانکی

درگاه‌های بانکی به منظور خرید راحت‌تر و سریعتر کاربران از سایت‌ها ارائه شده. مثل...

Web Service

یک وب سرویس به معنای ساده نوعی ابزار تحت وب است. این کامپوننت به Application‌های...

SMS

پیامک رو که همه ما می‌شناسیم. بعضی وقت‌ها سایت‌ها یا اپلیکیشن‌ها برای مواردی خاص...

JSON

جی‌سن (JSON) که برخی جی‌سان و جی‌سون نیز تلفظ می‌کنند، مخفف کلمه JavaScript Obje...

Security

وقتی که ما سایت یا اپلیکیشنی رو می‌سازیم، باید سعی کنیم که امنیتش رو تا جایی که ...